45 évesen leérettségizik Dombi Tibor

Dombi Tibor 35-szörös válogatott focista idén leteszi az érettségit. UEFA-licenszes edzői képesítést szeretne, ehhez kell a vizsga.

„Nem akarom túldramatizálni, de ez nehéz volt, még ha nem is diplomáért küzdök, hanem érettségiért. Mindenki azt mondta, hogy az idei feladatok keményebbek voltak a korábbiaknál. Teszteltem a tudásomat a tavalyi és a tavalyelőtti példákkal, azok könnyebben mentek. Bent voltam három órát, majd meglátjuk, hogyan sikerült” – mondta a Blikknek.

Dombi még fiatalon, majd 30 éve tanulta ki egy élelmiszeripari szakmunkásképzőben a hentesszakmát, de nem érettségizett. Később focistaként játszott az 1996-os olimpián szereplő együttesben, légióskodott Németországban és Hollandiában, tagja volt a Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában szereplő Lokinak. (Blikk)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.