41 millió dollár értékű bitcoint loptak el hackerek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A világ egyik jelentősebb kriptovaluta-tőzsdéjéről, a kínai Binance-ról loptak el hackerek 41 millió dollár értékű bitcoint. Ezt a tőzsdét irányító vállalat közölte szerdán. 

A hétezer bitcoint különféle módszerek segítségével lovasították meg a támadók, adathalász eszközök mellett vírusokat is bevetettek. A vállalat szerint az ügyfeleik nem szenvednek kárt, mivel a Binance saját tartalékéból fogja fedezni a veszteséget. 

A bitcoin árfolyama 4,2 százalékot zuhant az ázsiai piacon a hír hallatán, de aztán kicsit visszakapaszkodott. (Reuters)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.