Mészáros Lőrinc cége EU-s pénzből, 4,4 milliárdért vihet interaktív táblákat az iskolákba

2019 május 8., szerda 18:54
331

A múlt héten egy 689 millió forintos tendert nyert Mészáros Lőrinc informatikai cége, a 4iG, majd két újabb tendert is behúzott a cég, és itt a harmadik győzelem: az MTI-hez eljuttatott közleményében a 4iG bejelentette: több mint 2000 magyar iskolába szállíthat interaktív táblákat, miután a Klebelsberg Központ pályázatán elnyerték a tendert nettó 4,4 milliárd forintos ajánlatukkal.

Fotó: tejhatalom/Tumblr

A 4iG a köznevelési intézmények digitális kompetencia fejlesztését célzó programban, EU-s támogatással megvalósuló projektben 3005 interaktív tábla beszerzését és beüzemelését végzi, továbbá biztosítja a pedagógusoknak az eszközök kezeléséről és használatának módszertanáról távoktatásban megvalósuló képzést is a 2019-2020-as tanév kezdetéig. A cég a beüzemelés után elektronikus távoktatásban legalább 30 órás akkreditált képzést biztosít az eszközöket használó pedagógusoknak. A cég a szerződéskötés után a műszaki eszközöket 90 napon belül telepíti a kb. 2000-2100 általános és középiskolában. (MTI)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt