Theresa May szerint ahogy a Liverpoolnak sikerült nyerni a Barcelona ellen, úgy akár a brexit-megállapodás is összejöhet

A brit miniszterelnök a kedd esti Bl-elődöntőn csodát tevő Liverpool példájából kiindulva beszélt arról szerdán a brit parlamentben, hogy képesek lehetnek sikerrel venni a brexitet, annak ellenére, hogy erre nem sok minden utal most. 

A Guardian összefoglalója szerint elsőnek a Munkáspárt vezetője, Jeremy Corbyn hozta fel a keddi meccset, amikor arról beszélt, hogy a Liverpool csodálatos eredményét látva a miniszterelnök talán kérhetne pár tippet Jürgen Klopptól, hogy hogyan érjen el egy jó eredményt Európában. 

Válaszában May elmondta, hogy a Liverpool győzelme azt mutatta meg, hogy amikor mindenki azt mondja, hogy vége van, és az európai ellenfeled megvert, elfogyott az idő és ideje elismerni a vereséget, még akkor is lehet győzni, ha mindenki összefog. 

Mint a cikk megjegyzi, May helyzete amúgy közel sem tekinthető szilárdnak, mivel számos konzervatív képviselő is azt szeretné elérni, hogy távozzon a miniszterelnöki posztról. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.