A Tények egy határozat elhadarásával megúszta, hogy leadta a Fidesz reklámját

képzavar
2019 május 10., 08:58
comments 115

A köztévéhez hasonlóan a TV2-t is megbüntette a Nemzeti Választási Bizottság, amiért április 28-án a Tényekben hírnek álcázva leadták a Fidesz reklámját, amiben Bangóné patkányozó nyilatkozatát. Azonban a csatornának pénzbüntetést nem kellett fizetnie, csak annyit írtak elő, hogy 3 napon belül olvassák be az elmarasztaló határozatot, ami arról szólt, hogy a TV2 megsértette a választási eljárásról szóló törvényt.

link Forrás

Így a híradó végén, a trambulinozó kutyáról szóló hír és egy vígjáték között Andor Éva gyorsan elhadarta a határozat jogszabályi hivatkozásokkal tűzdelt szövegét. Ezzel le is zárult az ügy. ( via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.