Felborult egy veszélyes anyagokat szállító kamion az M0-son

közlekedés
2019 május 10., 15:31
comments 64

Az M0-st Vecsésnél teljes szélességében lezárták, miután kora délután felborult egy kamion az autópályán - közölte a rendőrség a honlapján. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kamion veszélyes anyagot szállított, de a mérések alapján a lakosság nincs veszélyben. A balesetben nem sérült meg senki.

András Tamás, a megyei rendőrség szóvivője az MTI-nek délután 4-kor azt mondta, a helyszínelést befejezték, a műszaki mentés és a kármentesítés még folyamatban van, az M0-s zárását a lehető leghamarabb feloldják.

A katasztrófavédelmi mobil labor mérései alapján az anyag nem jelent veszélyt sem az ott lakókra, sem a környező utakon közlekedőkre, sem pedig a mentesítésben résztvevőkre.

photo_camera Fotó: Lakatos Péter/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.