Gyarmati Panka visszavonul a snowboardtól

Fotó: Gyarmati Panka FB

Bejelentette visszavonulását Gyarmati Panka világkupagyőztes, junior világbajnok szabadstílusú hódeszkázó, az első magyar snowboardos, aki valaha világkupa-futamot nyert.

Gyarmati 2016-ban súlyos sípcsonttörést szenvedett, amiből sokáig tartott felépülése. A Magyar Snowboard Szövetség pénteki budapesti sajtótájékoztatóján  könnyeivel küszködve jelentette be, hogy ugyan sérülése után sikerült elérnie egy világkupa 7. helyezést, már nem volt elég verseny hátra ahhoz, hogy megvalósíthassa nagy álmát, a részvételt a pjongcsangi olimpiai játékokon.

Fotó: Gyarmati Panka FB

„Visszajutottam ugyan arra a szintre, ahol a sípcsonttörésem előtt voltam, de a test nem felejt, erős fájdalmaim voltak és vannak azóta is. Úgy érzem, eljött az a pont, hogy ezt a hosszú szakaszt lezárjam, és egy új fejezetet kezdjek az életemben”  

- fogalmazott Gyarmati Panka, aki  főállásban egy reklámügynökségnél dolgozik, de a sporttól sem szakad el.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.