A Guns N’ Roses beperli a Guns ‘N’ Rosé nevű sör gyártóját

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az együttes azzal vádol egy coloradói sörfőzdét, hogy visszaél a nevükkel, hogy sört és ajándéktárgyakat adhasson el. Ezért védjegysértés miatt pert indítottak az Oskar Blues Brewery ellen, ami a Guns ‘N’ Rosé nevű sört is gyártja tavaly óta.De ugyanúgy árulnak az együttes nevével ellátott kalapokat, pólókat és kendőket is. 

Egyébként a sörnek tényleg olyan színe van, mintha rozé lenne:

Tavaly augusztusban a cég egyébként megpróbálta levédetni a  Guns ‘N’ Rosé nevet, de Axl Rose ügyvédei megfúrták, mert túlságosan hasonlított az együttes nevére. És hiába kérték, a cég nem hagyta abba a sör gyártását. (CNN)  

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.