A Guns N’ Roses beperli a Guns ‘N’ Rosé nevű sör gyártóját

zene
2019 május 11., 10:10

Az együttes azzal vádol egy coloradói sörfőzdét, hogy visszaél a nevükkel, hogy sört és ajándéktárgyakat adhasson el. Ezért védjegysértés miatt pert indítottak az Oskar Blues Brewery ellen, ami a Guns ‘N’ Rosé nevű sört is gyártja tavaly óta.De ugyanúgy árulnak az együttes nevével ellátott kalapokat, pólókat és kendőket is.

Egyébként a sörnek tényleg olyan színe van, mintha rozé lenne:

link Forrás

Tavaly augusztusban a cég egyébként megpróbálta levédetni a Guns ‘N’ Rosé nevet, de Axl Rose ügyvédei megfúrták, mert túlságosan hasonlított az együttes nevére. És hiába kérték, a cég nem hagyta abba a sör gyártását. (CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.