Azt mondta, hogy 10 milliót adott Rogánnak, hamis vád miatt indítottak nyomozást Portik ellen

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Hamis vád gyanúja miatt ismét nyomozás indult a börtönben ülő Portik Tamás ellen, írja a Magyar Idők. Az egykori maffiózó három éve állította azt a Rogán Antal és Juhász Péter között személyiségi jog megsértése miatti perében, hogy

közvetítőként egyszer 10 millió forintnak megfelelő eurót adott át az akkor még belvárosi polgármester Rogánnak. 

Kijelentése után számos feljelentés született, többek közt Rogán ellen, valamint Portik hamis tanúzása miatt. Ezek mindegyikét visszadobták. Januárban a Budapesti Nyomozó Ügyészség bizonyítottság hiányában a Portik elleni nyomozást is megszüntette. Ezt vették most újra elő, azzal az indokkal, hogy  "a megalapozott döntés meghozatalához további bizonyítási eszközök beszerzése szükséges, ezért az eljárás folytatása indokolt”. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.