Azt mondta, hogy 10 milliót adott Rogánnak, hamis vád miatt indítottak nyomozást Portik ellen

Hamis vád gyanúja miatt ismét nyomozás indult a börtönben ülő Portik Tamás ellen, írja a Magyar Idők. Az egykori maffiózó három éve állította azt a Rogán Antal és Juhász Péter között személyiségi jog megsértése miatti perében, hogy

közvetítőként egyszer 10 millió forintnak megfelelő eurót adott át az akkor még belvárosi polgármester Rogánnak. 

Kijelentése után számos feljelentés született, többek közt Rogán ellen, valamint Portik hamis tanúzása miatt. Ezek mindegyikét visszadobták. Januárban a Budapesti Nyomozó Ügyészség bizonyítottság hiányában a Portik elleni nyomozást is megszüntette. Ezt vették most újra elő, azzal az indokkal, hogy  "a megalapozott döntés meghozatalához további bizonyítási eszközök beszerzése szükséges, ezért az eljárás folytatása indokolt”. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.