Meghalt Guga

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szombaton szívinfarktusban elhunyt a Gugaként ismert Zvolenszki Zoltán hobbivideós – jelentette be a felesége a férfi Youtube-csatornáján.

Fotó: Zvolenszki Zoltán/Youtube

Egy éve írtunk a Nógrád megyei Bánkon élő ötvenes éveiben járó férfi és családja öndokumetumfilm-sorozatáról, amiből kiderült, mit jelent szerelmesnek lenni egy láncfűrészbe vagy egy UAZ-ba, és hogy a holland húsipari munka maga a jeges pokol.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.