Hihetetlen drámával, dudaszó után beeső labdával jutott tovább a Toronto Raptors

A Toronto Raptors drámai körülmények között, a hetedik meccsen az utolsó pillanatban eldobott, és a kosár széléről a dudaszó után bepattanó labdával jutott tovább az NBA főcsoportdöntőjébe a Philadelphia 76-ers ellen. 

Az utolsó pillanatig nagyon kiélezett meccset az a Kwahi Leonard döntötte el, aki ezen a meccsen is 41 pontot dobott, és a főcsoport elődöntőjének meccsein 243 pontot hozott össze. Ennél több pontot ebben a körben a liga történetében csak Kareem Abdul-Jabbar (1977) és Michael Jordan (1993) tudott szerezni. 

A drámai végjátékról elképesztő fotók is készültek, melyeket alighanem még sokszor fogunk látni a korszak legnagyobb sportfotói között: 

A fényképen jól látható, hogy az összes jelenlévő arcára elképesztő izgalmak ültek ki, kivéve egyetlen férfit, akit nem lehet ilyen könnyen kizökkenteni. A kommentelők azóta azt is megfejtették, hogy ki a rezignált úr:

A Toronto Raptors ellenfele a Milwaukee Bucks lesz, míg a másik ágon a Portland Trail Blazers a Golden State Warriors ellen játszik majd. 

Felső kép: Mark Blinch/NBAE via Getty Images/AFP

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.