Hihetetlen drámával, dudaszó után beeső labdával jutott tovább a Toronto Raptors

sport
2019 május 13., 08:39
comments 30

A Toronto Raptors drámai körülmények között, a hetedik meccsen az utolsó pillanatban eldobott, és a kosár széléről a dudaszó után bepattanó labdával jutott tovább az NBA főcsoportdöntőjébe a Philadelphia 76-ers ellen.

link Forrás

Az utolsó pillanatig nagyon kiélezett meccset az a Kawhi Leonard döntötte el, aki ezen a meccsen is 41 pontot dobott, és a főcsoport elődöntőjének meccsein 243 pontot hozott össze. Ennél több pontot ebben a körben a liga történetében csak Kareem Abdul-Jabbar (1977) és Michael Jordan (1993) tudott szerezni.

A drámai végjátékról elképesztő fotók is készültek, melyeket alighanem még sokszor fogunk látni a korszak legnagyobb sportfotói között:

link Forrás
link Forrás

A fényképen jól látható, hogy az összes jelenlévő arcára elképesztő izgalmak ültek ki, kivéve egyetlen férfit, akit nem lehet ilyen könnyen kizökkenteni. A kommentelők azóta azt is megfejtették, hogy ki a rezignált úr:

link Forrás

A Toronto Raptors ellenfele a Milwaukee Bucks lesz, míg a másik ágon a Portland Trail Blazers a Golden State Warriors ellen játszik majd.

Felső kép: Mark Blinch/NBAE via Getty Images/AFP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.