Megálmodta a lottószámokat az ausztrál szerencselovag

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

1 millió ausztrál dollárt, azaz nagyjából 200 millió forintnak megfelelő pénzt nyert egy  férfi egy ausztrál lottósorsoláson. 

A szerencselovag nem fedte fel személyazonosságát, de nyilatkozott a mesés nyeremény elnyerése után, és azt mondta: 13 éve egyszer megálmodta szerencseszámait, és azóta mindig mindenhol azokkal játszik. Sose adta fel az álmát, hogy egyik nap csekkolja a sorsolás eredményét, és visszaköszönnek a szerencseszámok. Most bejött neki. 

Azt is mondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy nagyot nyert a számokkal, de olyan még nem volt, hogy mindegyik visszaköszönt a sorsoláson. Természetesen tovább játszik velük. 

A nyertes szelvényt Tasmania sziget északi partjainál, East Devonportban adták fel. 

Rövid időn belül a második megálmodott nyeremény ez, aminek híre megy a szerencsejáték világában. Május elején egy amerikai nő állította, hogy 100 ezer dollárt nyert, miután álmában egy férfi megsúgta neki a nyerő számokat. (BBC)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.