Szájernek elege van a politikából, de továbbcsinálja

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Ahogy Gulyás Gergelyből miniszter lett, úgy dolgozik tovább Szájer József is az Európai Parlamentben. A fideszes EP-képviselő a mandinernek adott interjújában fenntartotta októberi kijelentését, hogy elege van az uniós politizálásból, de nem tud menekülni a feladattól. 

"A Fideszben azt megtanultuk, hogy a saját vágyainkat gyakran alá kell rendelnünk a közös érdekének. Fájó szívvel elfogadtam, mert meggyőztek a kollégák, hogy vállaljak még egy bizonyos időszakot,"

tette hozzá. Szerinte tapasztalata segíthet abban, hogy "a Fidesz a választás után megtalálja azt a helyet, ahol a legjobban tudja érvényesíteni Magyarország nemzeti érdekeit. Ebben tudok sokat segíteni a tapasztalatommal."

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.