Toroczkai: Mindenképpen megtartjuk a demonstrációnkat Törökszentmiklóson

Miután a rendőrség nem engedélyezte a Mi Hazánk Mozgalom május 21-re tervezett, felvonulással egybekötött törökszentmiklósi megmozdulását, Toroczkai László pártelnök Facebook-oldalán jelentette be hétfőn, hogy azt

mindenképpen megtartják.

A kérelem elutasítását bíróságon támadta meg a párt. A rendőrség a gyülekezési törvény 13. és 14. bekezdésére hivatkozva tiltotta meg a felvonulást, miután a párt nem akart elállni a demonstráció meneteléses részétől, statikus tüntetést engedélyezett volna a hatóság.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.