A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán

Egy ózdi férfi két nőnek is fizetett a szexért, de a nők sokáig nem is tudtak egymásról. És ez így ment egészen addig, amíg tavaly augusztus elején az egyik nő a férfi házában nem maradt éjjel, mivel már korábban felvetődött, hogy odaköltözik hozzá. 

Csakhogy a hajnali órákban megérkezett a lakásba a másik nő is. 

Amikor a két nő összetalálkozott, felháborodtak azon, hogy a férfinak mindkettőjükkel viszonya van, és az ügyészség közleménye szerint 

„úgy ítélték meg, hogy ezáltal a férfi anyagilag megkárosította őket, így elhatározták, hogy mintegy kárpótlásként, a férfitől pénzt vagy használati tárgyakat vesznek el”.

Közben  többször megütötték a férfit, aki ekkor elindult a házból, hogy segítséget kérjen. De ekkor feltűnt a hajnalban érkező nőt kísérő férfi is, aki utánament, és visszavezette a házba, majd hátracsavarta a kezeit, és egy ruhával összekötötte, a száját pedig egy másik ruhadarabbal betömte.

Az egyik nő eközben pénzt követelt tőle, de a férfi azt mondta, hogy nincs pénze, erre mindkét nő átkutatta a ház helyiségeit.Az egyik nő értéktárgyakat vett magához és távozott, közben a másik nő is összekészített vagyontárgyakat, de férfi vádlott-társával együtt a házban maradtak, és másnap reggel a nő felszólította a sértettet, hogy menjenek el bankautomatához pénzt felvenni.

A nő egy ismerősét hívta, aki gépkocsival elvitte őt, vádlott-társát és a sértettet Ózd belvárosában lévő egyik bankautomatához, 

ahol a sértett ezer forintot vett le a számláról,mivel összesen csak ennyi volt rajta. A nő a pénzt elvette, és a közeli boltban elköltötte.

Ezután a nő mindannyiukat visszavitette az ismerősével a sértett házába, ahol tovább keresgélt számára hasznosítható értéktárgyakat, azonban a sértett ezt kihasználva, kiment az épületből, hogy rendőrt hívjon. 

A rendőrök kiérkezésükkor a nő a lakásban aludt, mivel időközben nagyobb mennyiségű nyugtató hatású gyógyszert vett be.A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló koponyazúzódásos sérülést szenvedett el, azonban könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztett elő magánindítványt. Az ügyészség mindhárom vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.