A szeretői vertek össze egy ózdi férfit, amikor véletlenül összefutottak egymással a lakásán

bűnügy
2019 május 14., 07:40
comments 335

Egy ózdi férfi két nőnek is fizetett a szexért, de a nők sokáig nem is tudtak egymásról. És ez így ment egészen addig, amíg tavaly augusztus elején az egyik nő a férfi házában nem maradt éjjel, mivel már korábban felvetődött, hogy odaköltözik hozzá. 

Csakhogy a hajnali órákban megérkezett a lakásba a másik nő is. 

Amikor a két nő összetalálkozott, felháborodtak azon, hogy a férfinak mindkettőjükkel viszonya van, és az ügyészség közleménye szerint 

„úgy ítélték meg, hogy ezáltal a férfi anyagilag megkárosította őket, így elhatározták, hogy mintegy kárpótlásként, a férfitől pénzt vagy használati tárgyakat vesznek el”.

Közben  többször megütötték a férfit, aki ekkor elindult a házból, hogy segítséget kérjen. De ekkor feltűnt a hajnalban érkező nőt kísérő férfi is, aki utánament, és visszavezette a házba, majd hátracsavarta a kezeit, és egy ruhával összekötötte, a száját pedig egy másik ruhadarabbal betömte.

Az egyik nő eközben pénzt követelt tőle, de a férfi azt mondta, hogy nincs pénze, erre mindkét nő átkutatta a ház helyiségeit.Az egyik nő értéktárgyakat vett magához és távozott, közben a másik nő is összekészített vagyontárgyakat, de férfi vádlott-társával együtt a házban maradtak, és másnap reggel a nő felszólította a sértettet, hogy menjenek el bankautomatához pénzt felvenni.

A nő egy ismerősét hívta, aki gépkocsival elvitte őt, vádlott-társát és a sértettet Ózd belvárosában lévő egyik bankautomatához, 

ahol a sértett ezer forintot vett le a számláról,mivel összesen csak ennyi volt rajta. A nő a pénzt elvette, és a közeli boltban elköltötte.

Ezután a nő mindannyiukat visszavitette az ismerősével a sértett házába, ahol tovább keresgélt számára hasznosítható értéktárgyakat, azonban a sértett ezt kihasználva, kiment az épületből, hogy rendőrt hívjon. 

A rendőrök kiérkezésükkor a nő a lakásban aludt, mivel időközben nagyobb mennyiségű nyugtató hatású gyógyszert vett be.A sértett a bántalmazások következtében 8 napon belül gyógyuló koponyazúzódásos sérülést szenvedett el, azonban könnyű testi sértés vétsége miatt nem terjesztett elő magánindítványt. Az ügyészség mindhárom vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott. (Ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.