Több mint 11 millió forint gyűlt össze a kilakoltatásra váró 9 gyerekes családnak

társadalom
2019 május 14., 15:59
comments 253

Április 30-án lejárt a téli hónapokra hozott kilakoltatási moratórium. A Magyar Hang május elején bemutatott egy 9 gyerekes zsámboki családot, akik közel kerültek hozzá, hogy kilakoltassák őket. Az édesanya két hónapja levelet írt Orbán Viktornak is, a Miniszterelnökség a válaszában kitartást és további minden jót kívánt nekik.

A hvg.hu szerint Szalai Kriszta színésznő összefogásra buzdította az embereket, és nemrég kiírta a Facebookra: két nap alatt összegyűlt 11,3 millió forint. Ez a lap szerint azt jelenti, hogy megoldódik a lakhatás, a család egy másik házat fog tudni venni, és az adósságát is ki tudja vásárolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.