A Fidesz nagyon rejtegeti Rogán Antalt

Az Azonnali írta meg, hogy nem hirdették meg előre, hogy Rogán Antal kampányügyi miniszter is tartott lakossági fórumot.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2017. április 26-án.Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A Fidesz április végén kezdett országjárásba, az állampárt a honlapján is közzétette, mikor, hol, melyik katonája kampányol menekültek, ellenzékiek, külföldiek, Soros, az EU, a Nyugat, stb. ellen hergelve. Bár majdnem mindegyik miniszter neve szerepel a listán, Rogán neve nem tűnt fel a Fidesz előre meghirdetett fórumai között.

De az óbudai Fidesz Facebook-oldaláról kiderült, hogy Rogán Antal Varga Mihály pénzügyminiszterrel együtt kampányolt Bús Balázs III. kerületi polgármester vendégeként.

Volt már ilyen, 2017-ben az akkor még nem visszafideszesített Magyar Nemzet írta meg, hogy nem hirdették meg Rogán fórumát a Fidesz oldalán.

Az Azonnali kereste Rogánékat, hogy mi van, de szokásukhoz híven nem válaszoltak. (Azonnali)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.