A Fidesz nagyon rejtegeti Rogán Antalt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az Azonnali írta meg, hogy nem hirdették meg előre, hogy Rogán Antal kampányügyi miniszter is tartott lakossági fórumot.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2017. április 26-án.Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A Fidesz április végén kezdett országjárásba, az állampárt a honlapján is közzétette, mikor, hol, melyik katonája kampányol menekültek, ellenzékiek, külföldiek, Soros, az EU, a Nyugat, stb. ellen hergelve. Bár majdnem mindegyik miniszter neve szerepel a listán, Rogán neve nem tűnt fel a Fidesz előre meghirdetett fórumai között.

De az óbudai Fidesz Facebook-oldaláról kiderült, hogy Rogán Antal Varga Mihály pénzügyminiszterrel együtt kampányolt Bús Balázs III. kerületi polgármester vendégeként.

Volt már ilyen, 2017-ben az akkor még nem visszafideszesített Magyar Nemzet írta meg, hogy nem hirdették meg Rogán fórumát a Fidesz oldalán.

Az Azonnali kereste Rogánékat, hogy mi van, de szokásukhoz híven nem válaszoltak. (Azonnali)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnék összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.