A Fidesz nagyon rejtegeti Rogán Antalt

politika
2019 május 15., 15:07
comments 230

Az Azonnali írta meg, hogy nem hirdették meg előre, hogy Rogán Antal kampányügyi miniszter is tartott lakossági fórumot.

Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2017. április 26-án.
photo_camera Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter az Európai Parlament plenáris ülésén Brüsszelben 2017. április 26-án. Fotó: Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda/MTI/MTVA

A Fidesz április végén kezdett országjárásba, az állampárt a honlapján is közzétette, mikor, hol, melyik katonája kampányol menekültek, ellenzékiek, külföldiek, Soros, az EU, a Nyugat, stb. ellen hergelve. Bár majdnem mindegyik miniszter neve szerepel a listán, Rogán neve nem tűnt fel a Fidesz előre meghirdetett fórumai között.

De az óbudai Fidesz Facebook-oldaláról kiderült, hogy Rogán Antal Varga Mihály pénzügyminiszterrel együtt kampányolt Bús Balázs III. kerületi polgármester vendégeként.

Volt már ilyen, 2017-ben az akkor még nem visszafideszesített Magyar Nemzet írta meg, hogy nem hirdették meg Rogán fórumát a Fidesz oldalán.

Az Azonnali kereste Rogánékat, hogy mi van, de szokásukhoz híven nem válaszoltak. (Azonnali)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.