Jön a Black Mirror új évada, viszont csak háromrészes lesz

FILM
2019 május 15., 13:18

Június 5-én érkezik a sorozat ötödik évada, és az első, ma közzétett teaser alapján most sincs okunk túl sok optimizmusra. Charlie Brooker sci-fi antológiájának eddig minden évada elég sötét képet festett a jövőről, igaz, a negyedikben csak felcsillant a remény, hogy néha győzhet a jóság is a robotkutyával szemben.

A Netflix közleménye szerint a szokásos öt helyett most csak három részes lesz a sorozat, de mindegyik egy olyan jövőről szól, amit előre kellett volna látnunk. Az ötödik évadban szerepet kapott Anthony Mackie, Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace, Damson Idris, Andrew Scott, Nicole Beharie, Pom Klementieff, Angourie Rice, Madison Davenport és Ludi Lin, a teaserben mindannyian szerepelnek is.

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.