Novemberben jön a Rick & Morty 4. évada

rajzfilm
2019 május 15., 20:10
comments 53

Maguk a szereplők jelentették be az Adult Swim beharangozójában, hogy idén novemberben folytatódnak az unokájával dimenziók között ugráló, alkoholista tudós kalandjai. Ezzel a Rick and Morty az eddigi leghosszabb szünet után tér vissza, hiszen a 3. évad 2017 októberében ért véget.

link Forrás

Tavaly májusban az Adult Swim 70 új részt rendelt az alkotóktól, szóval további évadok is várhatók. Eddig csak azt nem lehetett tudni, mikor jön a folytatás. (Variety)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.