Szimfonikusokkal játszották újra a dalt, amit minden magyar énekel

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Az origón debütált a Kárpát-medencei magyarság legfontosabb dala, az Ismerős Arcok legismertebb nyálas nemzeti rock-száma, a Nélküled legújabb feldolgozása, amihez új klipet is készítettek. Az újdonságot a szimfonikus kíséret jelenti, a klipben pedig - feltehetőleg - magyar arcokat lehet látni. Van köztük népviseletbe öltözött magyar, sört ivó magyar, fogorvos magyar, pecázó magyar és napszemüveget kúlan lehajtó magyar is. A zenekar szerint a szimfonikus megtámogatás egyik fő oka az volt, hogy megfelelő módon tudják visszaadni azt, amiről és ahogyan a Nélküled szól. A klip elkészítését a Nemzeti Kulturális Alap 500 ezer forinttal támogatta.

Korábban mi is készítettünk megamixet a dalból, ez alább tekinthető meg.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.