Szimfonikusokkal játszották újra a dalt, amit minden magyar énekel

Az origón debütált a Kárpát-medencei magyarság legfontosabb dala, az Ismerős Arcok legismertebb nyálas nemzeti rock-száma, a Nélküled legújabb feldolgozása, amihez új klipet is készítettek. Az újdonságot a szimfonikus kíséret jelenti, a klipben pedig - feltehetőleg - magyar arcokat lehet látni. Van köztük népviseletbe öltözött magyar, sört ivó magyar, fogorvos magyar, pecázó magyar és napszemüveget kúlan lehajtó magyar is. A zenekar szerint a szimfonikus megtámogatás egyik fő oka az volt, hogy megfelelő módon tudják visszaadni azt, amiről és ahogyan a Nélküled szól. A klip elkészítését a Nemzeti Kulturális Alap 500 ezer forinttal támogatta.

Korábban mi is készítettünk megamixet a dalból, ez alább tekinthető meg.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.