Előbb a tenisz legnagyobbjait szidta, majd egy nevetséges hiszti miatt kizárták Nick Kyrgiost Rómában

A legismertebb teniszezők gyalázásával melegített a római salakpályás tenisztorna férfi versenyére az ausztrál Nick Kyrgios: egy podcast vendégeként tette szóvá világelső Novak Djokovic béna meccs utáni ünnepléseit, illetve Rafael Nadal kettős mércéjét, majd pedig a spanyol Fernando Verdascót a világ legarrogánsabb emberének nevezte, és hosszasan szidta. 

Szerinte Djokovic hiába a sportág egyik legnagyobbja, túlzottan azt akarja, hogy szeressék, olyan akar lenni, mint Roger Federer, ezért csinálja a meccsei végén az ünneplését is, amit nézni is kínos Kyrgios szerint. 

Nick KyrgiosFotó: ANDREAS SOLARO/AFP

Nadal pedig szerinte csak addig kedves, amikor nyer, olyankor dicséri is az ellenfelét, amikor viszont kikap, besavanyodik, nem tiszteli se az ellenfelét, se az ellenfele szurkolóit. Kyrgios Federerről viszont csak jót mondott az adásban, ahogy kedvezően szólt Andy Murrayról is.

Ilyen felvezető után jött a meccse a római torna második fordulójában: a norvég Casper Ruud elleni összecsapás döntő játszmájában elkezdett vitatkozni az egyik vonalbíróval, aminek következtében - mivel korábban már figyelmeztette a játékvezető -  1:1-es állásnál kapott egy büntetőjátékot, azaz riválisa 2:1-es előnybe került. Kyrgios dühében - továbbra is a vonalbíróval vitatkozva - előbb földhöz vágta az ütőjét, majd odébb rúgott egy palackot, végül a pályára hajított egy széket, ezért kizárták a mérkőzésből. 

(Guardian, MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.