Lovaggá ütötték Andy Murrayt

sport
2019 május 16., 12:14
comments 30

Lovaggá ütötték csütörtökön Andy Murrayt, a britek kétszeres wimbledoni bajnok teniszezőjét.

A Buckingham-palotában tartott csütörtöki ünnepségen a ceremóniamester azt mondta: Sir Andy Murray a teniszben nyújtott teljesítményéért és jótékonysági tevékenységéért kapja az elismerést.

A játékost, aki szerdán ünnepelte 32. születésnapját, a trónörökös, Károly herceg ütötte lovaggá.

"Nagyon büszke vagyok - mondta később Murray. - Legszívesebben magammal hoztam volna a gyermekeimet is, de még túl kicsik. Az emlékérmet viszont megmutatom majd nekik, amikor hazaérek." Murray és felesége két kislányt nevel, az idősebb hároméves. 

A kétszeres olimpiai bajnok, háromszoros Grand Slam-győztes, volt világelső játékos csípőproblémái miatt idén a visszavonulás gondolatával foglalkozott, januárban meg kellett operálni, de jelenleg úgy tűnik, visszatérhet a pályára. (MTI, BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.