Mercédesz buszlimuzint bérel a polgármesternek Kazincbarcika

POLITIKA
2019 május 16., 13:05
comments 133

Az Átlátszó egy olvasója nyomán ír a kazincbarcikai önkormányzat autóbérlési gyakorlatáról, a cikk szerint az elmúlt években több mint 20 millió forintot költött a város, hogy különböző vezetői méltó autókkal járhassanak.

A 26 ezer fős Borsod megyei város vezetőjének, az MSZP-s Szitka Péter polgármesternek egy egyterű- vagy buszlimuzin néven futó Mercédesz V-250 típusú autót bérel a település. Biztos lehetne mással is járni Kazincbarcikán, de érdemes?

További autóbérlések az Átlátszó cikkében.

(A címlapos két nem konkrétan a polgármesternek bérelt kisbuszt ábrázolja.)


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.