Zseniális munkahelyi himnuszt alkotott a XVI. kerület kerületgazda cégének portása

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A nap zsenije Hortobágyi László Gábor. Ő a budapesti XVI. kerület közétkeztetéséért, parkjaiért és épületeiért felelős, Kerületgazda nevű önkormányzati cég portása. Ő írta, énekelte fel és dobolta le az alant végigélvezhető mesterművet, amiből mindent, de tényleg mindent megtudhatunk a Kerületgazda alkalmazottairól - név szerint, nem csak úgy általánosságban -, a különféle ügyosztályok működéséről és a kollégák szuperképességeiről.

Arról nem is beszélve, amikor

A folyosó tisztán csillog / a takarítók gyöngye villog

Minden irónia nélkül mondom, hogy ki ne szeretné, ha ilyen dalt írnának a munkahelyéről. Én egész biztosan imádnám!

A Klasszikussal szólva

Ez itt a Kerületgazdaaa! Nem lesz okod panaszraaaa!!!

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.