1700 százalékkal nőtt az informatikai cég eredményessége, mióta Mészáros Lőrinc bevásárolt

A 4iG Nyrt. nevű informatikai cégben tavaly szerzett jelentős részesedést Mászáros Lőrinc tőzsdei cége, a Konzum. Ez fordulópontot jelentette a 4iG történetében, három veszteséges év után tavaly 14 milliárdos árbevételt értek el, idén pedig már elnyertek egy kórházfejlesztési tendert 690 millió forintért, a hónap elején pedig egy 4,4 milliárdos iskolafejlesztési munka esett be nekik - írja az mfor.hu.

A cég most publikálta 2019 első negyedévére vonatkozó beszámolóját a Budapesti Értéktőzsde honlapján, és ebből kiderült, hogy 2019. március 31-ig 483 millió forinton állt volt a vállalat üzleti eredményességi mutatója, ami

1717 százalékos emelkedést jelent 2018 első negyedévéhez képest.

Forintban ez 456 millió forint emelkedés egyetlen év alatt. Közben a dolgozók létszáma 400 főre bővült. A 4iG konszolidált értékesítési árbevétele 4,9 milliárd forint volt, ami 56 százalékkal nagyobb 2018 első negyedévénél. A vállalat első negyedéves adózott eredménye 280 millió forint lett szemben a tavalyi hasonló időszakban elszenvedett 106 millió forintos veszteséggel. (mfor.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.