Egy floridai ügyvéd talált a csónakján egy potyautas mosómedvét, belekergette a tengerbe és elhajózott

Tele az internet egy floridai ügyvéd Facebookon közzétett videójára adott reakciókkal. Az ügyvéd, Thomas Cope többedmagával májusban kihajózott a csónakjával a Mexikói-öbölbe, majd már a nyílt vízen felfedezték, hogy van velük egy potyautas is: egy rémült mosómedve.

Az állat valószínűleg még a parton bújt be a csónak fedélzete alá, ahonnan később előbújt. Cope nem sokkal később videózni kezdett, a videón pedig látszik/hallatszik, ahogy rákiabál az állatra, hogy tűnjön el a hajójáról, dobol a lábával, majd amikor az ijedt állat végül beleesik a hajó széléről a tengerbe, azt mondja neki, “viszlát faszszopó”.

A videón sokan kiakadtak, a mosómedve ugyanis gyaníthatóan nem élte túl a kalandot, láthatóan vergődött a vízben, Cope-ék pedig elhajóztak.

A videó miatt vizsgálatot indított a Floridai Természetvédelmi Bizottság. Az ügyvéd bocsánatot kért az eset miatt, és azzal mentegetőzött, hogy nem volt más választása, mert a mosómedve agresszív volt, összevissza rohangált a csónakban, és akár veszett is lehetett volna. (Mirror)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.