Elérhetetlen Toroczkai László Facebook-oldala

POLITIKA
2019 május 17., 21:22
comments 308

„A Facebook cenzúragépezete több nemzeti zenekar, több nemzeti oldal után Toroczkai László már több mint kétszázezer követővel rendelkező oldalát is letiltotta, ezzel durván beavatkozva az EP választásokba. De ezt nem hagyjuk ennyiben” - írta ki Novák Előd a Mi Hazánk Budapest Facebook-oldalára.

Egy másik, a párt különböző Facebook-oldalain közreadott nyilatkozat szerint régóta tudható, hogy „a Facebook üzemeltetői szembehelyezkedtek a normalitással, hadat üzentek a fehér európai keresztény kultúrkörnek és a különböző degenerált viselkedési formák, devianciák egyik első számú védelmezőiként léptek elő!”

Aki a Facebook és a magyar politika viszonyának bugyraiban szeretne elmerülni, azoknak ezt a cikket ajánlom.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.