Jön a Vissza a jövőbe! musical

Színpadi musical készül a Vissza a jövőbe! című filmből, 2020-ban lesz a világpremier Manchesterben. A musicalt rég tervezik, eredetileg úgy volt, hogy 2015-re, a film 30. születésnapjára készen is lesz.

A mostani tervek szerint a dialógusokat Bob Gale, a zenét és dalszövegeket Alan Silvestri és Glen Ballard írja. Gale és Silvestri a filmen is dolgoztak. A főszerepet Olly Dobson játssza majd, akinek eddig is leginkább színpadi szerepei voltak csak. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.