Meghalt I. M. Pei

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

102 évesen, manhattani otthonában meghalt I. M. Pei kínai-amerikai építész. A művész már kedden meghalt, de halálhírét csak szerdán erősítette meg fia az amerikai sajtó érdeklődésére. I. M. Pei több világhírű épület tervezője, az ő műve a Louvre üvegpiramisa, a bostoni John F. Kennedy Könyvtár, a katari Iszlám Művészeti Múzeum, a Hong Kongi-i Bank of China Tower és a washingtoni National Gallery of Art keleti épülete.

Turisták a párizsi Louvre üvegpiramisa előtt
A bostoni JFK KönyvtárFotó: Wikipedia
A washingtoni National Gallery keleti épületeFotó: Wikipedia

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.