Meghalt I. M. Pei

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

102 évesen, manhattani otthonában meghalt I. M. Pei kínai-amerikai építész. A művész már kedden meghalt, de halálhírét csak szerdán erősítette meg fia az amerikai sajtó érdeklődésére. I. M. Pei több világhírű épület tervezője, az ő műve a Louvre üvegpiramisa, a bostoni John F. Kennedy Könyvtár, a katari Iszlám Művészeti Múzeum, a Hong Kongi-i Bank of China Tower és a washingtoni National Gallery of Art keleti épülete.

Turisták a párizsi Louvre üvegpiramisa előtt
A bostoni JFK KönyvtárFotó: Wikipedia
A washingtoni National Gallery keleti épületeFotó: Wikipedia

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.