Kijutott az Eb-re a magyar férfi azstalitenisz-válogatott

Vasárnapi utolsó mérkőzésén a magyar férfi asztalitenisz-válogatott 3:0 arányban legyőzte Írország csapatát, ezzel csoportmásodikként kijutott az Európa-bajnokságra.

A magyar csapat szombaton vereséggel kezdett, szoros meccsen, 3:2 arányban maradt alul a házigazda Csehország válogatottjával szemben. Még aznap sikerült javítani, amikor 3:0 arányban legyőzték az első fordulóban az írek ellen nyertes Izraelt, majd a zárónapon az íreket is.

A csapat-Eb-t szeptember 3-8. között a franciaországi Nantes-ban rendezik. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.