Milliók néznek az interneten egy nőt, aki úgy üget, mint egy ló

idióta rekordok
2019 május 19., 12:17

Egy Ayla Kirstine nevű norvég nő élete egy pontján úgy döntött, megtanul úgy ügetni és ugrani, mint egy ló. Kigondolta, elhatározta, megcsinálta. Egy modern ikon. Aztán úgy döntött, hogy a világ javulása és az emberiség okulása érdekében indít egy Instagram-profilt is, és videókat oszt meg magáról, amiken úgy üget és ugrik, mint egy ló.

link Forrás

A nőből napok alatt sztár lett az interneten, egy rakás ember találgatja, miért csinálja és hogy csinálja, persze a legfontosabb kérdést csak néhányan merik feltenni:

miért érdekel ez ennyi embert?

link Forrás

Ayla Kirstine egyébként 4 éves kora óta csinálja ezt, azt mondta egy interjúban, hogy nagyon szerette a kutyákat, és ő maga is kutya szeretett volna lenni. A videókat is régóta töltögeti az Instagramra, de nemrég letörölte a régi fiókját, és napokkal ezelőtt indított egy újat, az egyik videója aztán felkerült a Twitterre, ahol rengetegen reagáltak rá, és találgatni kezdték, mi ez az egész.

Hát, ennyi. Se több, se kevesebb.

link Forrás

6 éve az akkor 10 éves Anna Salander ment nagyot az interneten ugyanezzel, de meg kell hagyni, az ő technikája sehol nincs Ayla Kirstinéhez képest (persze azóta eltelt 6 év, talán ő is fejlődött).

link Forrás

2017-ben pedig az amerikai Steve Harvey népszerűsítette a tévében ezt a gyönyörű hobbit.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.