Milliók néznek az interneten egy nőt, aki úgy üget, mint egy ló

Egy Ayla Kirstine nevű norvég nő élete egy pontján úgy döntött, megtanul úgy ügetni és ugrani, mint egy ló. Kigondolta, elhatározta, megcsinálta. Egy modern ikon. Aztán úgy döntött, hogy a világ javulása és az emberiség okulása érdekében indít egy Instagram-profilt is, és videókat oszt meg magáról, amiken úgy üget és ugrik, mint egy ló.

A nőből napok alatt sztár lett az interneten, egy rakás ember találgatja, miért csinálja és hogy csinálja, persze a legfontosabb kérdést csak néhányan merik feltenni:

miért érdekel ez ennyi embert?

Ayla Kirstine egyébként 4 éves kora óta csinálja ezt, azt mondta egy interjúban, hogy nagyon szerette a kutyákat, és ő maga is kutya szeretett volna lenni. A videókat is régóta töltögeti az Instagramra, de nemrég letörölte a régi fiókját, és napokkal ezelőtt indított egy újat, az egyik videója aztán felkerült a Twitterre, ahol rengetegen reagáltak rá, és találgatni kezdték, mi ez az egész.

Hát, ennyi. Se több, se kevesebb.

6 éve az akkor 10 éves Anna Salander ment nagyot az interneten ugyanezzel, de meg kell hagyni, az ő technikája sehol nincs Ayla Kirstinéhez képest (persze azóta eltelt 6 év, talán ő is fejlődött).

2017-ben pedig az amerikai Steve Harvey népszerűsítette a tévében ezt a gyönyörű hobbit.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.