Milliók néznek az interneten egy nőt, aki úgy üget, mint egy ló

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy Ayla Kirstine nevű norvég nő élete egy pontján úgy döntött, megtanul úgy ügetni és ugrani, mint egy ló. Kigondolta, elhatározta, megcsinálta. Egy modern ikon. Aztán úgy döntött, hogy a világ javulása és az emberiség okulása érdekében indít egy Instagram-profilt is, és videókat oszt meg magáról, amiken úgy üget és ugrik, mint egy ló.

A nőből napok alatt sztár lett az interneten, egy rakás ember találgatja, miért csinálja és hogy csinálja, persze a legfontosabb kérdést csak néhányan merik feltenni:

miért érdekel ez ennyi embert?

Ayla Kirstine egyébként 4 éves kora óta csinálja ezt, azt mondta egy interjúban, hogy nagyon szerette a kutyákat, és ő maga is kutya szeretett volna lenni. A videókat is régóta töltögeti az Instagramra, de nemrég letörölte a régi fiókját, és napokkal ezelőtt indított egy újat, az egyik videója aztán felkerült a Twitterre, ahol rengetegen reagáltak rá, és találgatni kezdték, mi ez az egész.

Hát, ennyi. Se több, se kevesebb.

6 éve az akkor 10 éves Anna Salander ment nagyot az interneten ugyanezzel, de meg kell hagyni, az ő technikája sehol nincs Ayla Kirstinéhez képest (persze azóta eltelt 6 év, talán ő is fejlődött).

2017-ben pedig az amerikai Steve Harvey népszerűsítette a tévében ezt a gyönyörű hobbit.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.