A magyarok többsége támogatja a szorosabb uniós integrációt

politika
2019 május 20., 04:56
comments 199

A magyarok 51 százaléka támogatja az Európai Unió tagállamainak szorosabb integrációját, derült ki a Závecz Research 24.hu számára készített reprezentatív felméréséből. A válaszadók 42 százaléka szeretne lazább együttműködést a tagországok közt, míg 7 százalék nem tudomot mondott. Arra a kérdésre, hogy ismeri-e az Európai Egyesült Államok gondolatát,

  • a megkérdezettek 54 százaléka válaszolt nemmel,
  • és 43 százalék mondta, hogy igen.

Utóbbiak közt 49 százalék elutasítja, 40 százalék támogatja az elképzelést. A Závecz szerint ez a teljes népesség kevesebb mint ötöde, ami bár nem sok, mégis figyelemreméltó, hiszen jelenleg csak a DK kampányol a témával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.