Így még nem sikerült elkapni fotón egy 20 éves folyamat végét

2019 május 20., hétfő 14:44
119

„Elkészült az utolsó vizes beruházás” - tudhattuk meg V. Németh Zsolt fideszes képviselőtől. Csempeszkopácsról posztolt, csapadékvíz-elvezető hálózatot adott át a politikus, amiről Krenner Róbert polgármester azt mondta, hogy ezzel a projekttel egy 20 éves folyamat zárult le. Íme:

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Ennél jobban soha nem sikerült még megfogni egy folyamat végét, élesen elválik a múlt és a jelen, út és csapadékvíz-elvezető, járda és valami. 

Az átadásra kirendeltek egy akkora gyereket is, aki kisebb volt a mikrofonállványnál is. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Azt még megtudhattuk V. Németh Zsolt beszámolójából, hogy ő az uniós pénzből finanszírozott csatornarekonstrukció átadásán a környezet és családok védelméről beszélt. A munkát a közbeszerzési értesítő szerint még tavaly október végén kellett volna átadni, az ár 34 millióról indult, aztán 37 millióra módosult, az átadón 43 millióról beszéltek. A lényeg a lényeg: így többet nem tudja veszélyeztetni a falut a Nemeskolta felől érkező áradat. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Csempeszkopács ritkán kerül be a hírekbe. Amikor igen, akkor ilyen hírekkel: tíz éve egy asszony a szomszéd falát locsolja a vizeletével és az ürülékével.    

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt