Így még nem sikerült elkapni fotón egy 20 éves folyamat végét

„Elkészült az utolsó vizes beruházás” - tudhattuk meg V. Németh Zsolt fideszes képviselőtől. Csempeszkopácsról posztolt, csapadékvíz-elvezető hálózatot adott át a politikus, amiről Krenner Róbert polgármester azt mondta, hogy ezzel a projekttel egy 20 éves folyamat zárult le. Íme:

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Ennél jobban soha nem sikerült még megfogni egy folyamat végét, élesen elválik a múlt és a jelen, út és csapadékvíz-elvezető, járda és valami. 

Az átadásra kirendeltek egy akkora gyereket is, aki kisebb volt a mikrofonállványnál is. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Azt még megtudhattuk V. Németh Zsolt beszámolójából, hogy ő az uniós pénzből finanszírozott csatornarekonstrukció átadásán a környezet és családok védelméről beszélt. A munkát a közbeszerzési értesítő szerint még tavaly október végén kellett volna átadni, az ár 34 millióról indult, aztán 37 millióra módosult, az átadón 43 millióról beszéltek. A lényeg a lényeg: így többet nem tudja veszélyeztetni a falut a Nemeskolta felől érkező áradat. 

Fotó: V. Németh Zsolt/Facebook

Csempeszkopács ritkán kerül be a hírekbe. Amikor igen, akkor ilyen hírekkel: tíz éve egy asszony a szomszéd falát locsolja a vizeletével és az ürülékével.    

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.