Nyomozás indult a hétvégi börgöndi kényszerleszállás miatt

Szombat délben érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy a Börgöndi Repülőtéren egy kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre.

Forrás: Police.hu

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a kisrepülőn öten utaztak, amikor felszállást követően a repülőgép motorja leállt.

A pilóta a járművel egy erdős területet elkerülve, a mező felett kezdte meg a kényszerleszállást, de gép földet érve irányíthatatlanná vált és a földhöz csapódott. A baleset következtében a repülőn tartózkodó öt fő könnyű sérülést szenvedett.

Forrás: Police.hu

A rendőrség közölte, hogy a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben légi közlekedés veszélyeztetése bűntett miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, a bizonyítékok összegyűjtése folyamatban van, az eljárás jelen szakaszában pedig további tájékoztatást nem adnak. (Police.hu

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.