Világkupát nyert a magyar lovasíjász-csapat

sport
2019 május 20., 10:22
comments 103

Taroltak a magyar lovasíjászok a hétvégi pomázi "nemzetközi lovasíjász világkupán". A csapatversenyben Lengyelországot és Finnországot megelőzve végzett élen Magyarország.

Némethy Christoph, a Magyar Lovasíjász Akadémia vezetője, a szenior kategória nyertese
photo_camera Némethy Christoph, a Magyar Lovasíjász Akadémia vezetője, a szenior kategória nyertese Fotó: Magyar Lovasíjász Akadémia - a szerző engedélyével

Egyéniben a szeniorok versenyét Némethy Christoph nyerte, aki a Magyar Lovasíjász Akadémia vezetőedzője. Némethy saját tanítványát, Maucha Ágnest előzte meg. A juniorok versenyét Molnár Botond nyerte. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.