Eddigi román keresetének a háromszorosát kapja majd Felcsúton a Puskás Akadémia legújabb játékosa

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A román labdarúgó bajnokság második felébe tartozó FC Botoşaniból igazolt át a magyar bajnokság második felébe tartozó Puskás Akadémiába a 21 éves Fülöp Loránd. A játékos a marosvásárhelyi Népújságnak nyilatkozva azt mondta, hogy 

Felcsúton háromszor annyit fog keresni, mint Romániában. 

Fülöp 2016-ban szerződött az FC Botoşaniba, most 700 ezer eurót fizetett érte a Puskás Akadémia. 

Utánpótlás román válogatott (készül az U-21-es csapattal a nyári Eb-döntőre), de arra kitérő választ adott, hogy a felnőtteknél a magyar vagy a román válogatottat választaná-e. (via nso)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.