Eddigi román keresetének a háromszorosát kapja majd Felcsúton a Puskás Akadémia legújabb játékosa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A román labdarúgó bajnokság második felébe tartozó FC Botoşaniból igazolt át a magyar bajnokság második felébe tartozó Puskás Akadémiába a 21 éves Fülöp Loránd. A játékos a marosvásárhelyi Népújságnak nyilatkozva azt mondta, hogy 

Felcsúton háromszor annyit fog keresni, mint Romániában. 

Fülöp 2016-ban szerződött az FC Botoşaniba, most 700 ezer eurót fizetett érte a Puskás Akadémia. 

Utánpótlás román válogatott (készül az U-21-es csapattal a nyári Eb-döntőre), de arra kitérő választ adott, hogy a felnőtteknél a magyar vagy a román válogatottat választaná-e. (via nso)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.