Orbán egyik korábbi kedvenc játékosa lett a Puskás Akadémia igazgatója

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Váltás történt a Puskás Akadémia szakmai vezetésében: Komjáti Andrást érdemei elismerése mellett felmentették klubigazgatói posztjából, és tulajdonosi tanácsadónak tették meg. A változást Mészáros Lőrinc kuratóriumi elnök jelentette be a csapat hagyományos évzáró vacsoráján. Posztját Tóth Balázs foglalta el. 

Tóth Balázs 2015-ös visszavonulása utánFotó: Puskás Akadémia / Youtube

A 37 éves Tóth Balázs korábban a Videoton  középpályásaként lett ismert focista. 2000 és 2005 között focizott Székesfehérváron, utána kezdett nemzetközi karrierbe:  a török Malatyaspor és a Kayseri Erciyesspor után előbb a belga KRC Genk, majd a VVV-Venlo játékosa lett, utolsó éveit ismét a Videotonnál, majd a Puskásnál töltötte, 2015-ben vonult vissza, de maradt a csapatnál később sportigazgatói minőségben. 2004 és 2010 között 34 meccsen lépett pályára a válogatottban.

Tóth Orbán Viktor miniszterelnök egyik nagy kedvence volt, illetve olyasvalaki, akire szerint illett felnézni az öltözőben. 2015 februárjában a Puskás honlapjának beszélt arról, hogy 

„ha nem akarod, hogy minden hétvégén bucira verjenek, néhány rutinosabb játékost is frontvonalba kell állítani. Polonkai Attilának a szerelését vinni is kitüntető megtiszteltetés, Tóth Balázsnak megpucolni a cipőjét – ami gyanítom, már kiment a divatból – pedig jutalom. Ők mind nagyszerű harcosok, akik még tudják a régi szabályt, hogy első a csapat, és csak második a futballista.”

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.