A CÖF virtuális békemenetté nyilvánította az EP-választást

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Közleményt adott ki a Fidesz-közeli szervezet: a Nyolcadik Békemenet című írásában a CöF vezetője, Csizmadia László úgy fogalmaz, 

„A május 26-ai Európai Parlamenti választás legyen virtuális békemenet. Védjük meg Magyarországot és Európát mindazoktól, akik gyökerestől kívánják kitépni az európai civilizáció értékeit az öreg kontinens földjéből”

A CÖF emellett arra szólít fel, hogy vonuljanak be úgy a történelembe, hogy gyermekeik, unokáik büszkék lehessenek rájuk.

Az állami MVM több mint félmilliárdos támogatásából 433 milliót papíron nevetséges minőségű kisfilmekre költő szervezet azt írja, hogy 

„Pártérdekekért, júdáspénzért, brüsszeli megélhetésért, hatalmi pozíciókért nem árultuk el országunk jövőjét. Ismerjük fel, hogy kontraszelektált politikusok ránk szabadították a muszlim világ zsoldosait. Európai polgárok pénzéből finanszírozzák a háttérbe megbúvó birodalmi törekvéseket. A cél Európa lakosságának kicserélése. A múlt és jelen gyarmatosítóinak a világháborúkat kirobbantó országok jelenlegi vezetőinek semmi sem drága. Most a magyarok szavazataikkal a józan európai polgárokkal vállvetve megmenthetik Európát a bukott angyaloktól. Európa a miénk a görög-, római-, zsidó- és keresztény kultúra birtokosaié. Üzenje ezt a virtuális békemenet minden tagja a szavazatával!”