Emelkedtek az üzemanyagárak

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

5-5 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj nagykereskedelmi árát a Mol. A benzin literenkénti átlagára ezzel 408, a gázolajé 416 forintra emelkedett.

A benzin valaha 2012 áprilisában volt a legdrágább, akkor literenként 451 forint volt az átlagár. A gázolaj eddig 2012 januárjában volt a legdrágább, akkor átlagosan 449 forintba került.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.