50 gyereket mentett meg az Interpol, mikor lecsapott egy nemzetközi pedofilszervezetre

9 embert letartóztatott az Interpol egy Thaiföldre, Ausztráliára és az Egyesült Államokra kiterjedő akcióban, amiben egy pedofilcsoportra csaptak le. Közleményük szerint az akcióval 50 gyereket mentettek meg.

Az ügyben további letartóztatások várhatóak, mert még közel 60 államban folyik a nyomozás. A 2 éve indult eljárásban egy 63 ezer felhasználóval rendelkező weboldat céloztak. A rendőrök további 100 gyerek azonosításán dolgoznak, ők is a weboldalon megosztott képeken szerepeltek.

Montri Salangamot, az oldal fő üzemeltetőjét már 2018-ban letartóztatták, és 146 év börtönre ítélte egy thaiföldi bíróság. Salangam áldozatai közt volt a férfi egyik unokaöccse is. Ruecha Tokputzát, egy másik üzemeltetőt Ausztráliában vették őrizetbe. Ő beismerte, hogy 2011 és 2018 között 50 alkalommal zaklatott 11 kiskorút, köztük egy 15 hónapos babát. (Yahoo/AFP)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.