Lezárták a nyomozást Semjén vadászatával kapcsolatban Svédországban

A 24.hu értesülései szerint a svédországi ügyészség lezárta a nyomozást Semjén Zsolt magyar miniszterelnök-helyettes szarvasvadászatával kapcsolatban. A lapnak ezt írta a nyomozóhatóság:

„A svéd rendőrség számos intézkedést hajtott végre az ügyben, köztük több kihallgatást is. Ennek ellenére senkivel szemben nem merült fel bűncselekmény gyanúja. A nyomozás holtpontra jutott.”

Tavaly áprilisban egy számi gazda vádolta meg Semjént azzal, hogy vadászat közben kilőtt egy olyan, háziasított rénszarvast, ami a gazda tulajdona volt, ezért lopás miatt indult eljárás az ügyben. A svéd ügyészség szerint Magyarországról senkit nem hallgattak ki a nyomozás során.

Semjén vadászata a 2018-as parlamenti választás előtti kampányidőszak egyik legnagyobb botrányává vált, miután az akkor még Simicska Lajos tulajdonában álló Magyar Nemzet először beszámolt róla. (24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.