A Fidesz szerint az ellenzék csak kampányolni akar a Strache-videó miatt összehívott nemzetbiztonsági bizottságban

2019 május 24., péntek 8:27
157

Közleményt adott ki a magyar kormánypárt, melyben bejelentették, hogy nem vesznek részt a nemzetbiztonsági bizottság pénteki ülésén, melyet ellenzéki képviselők hívtak össze, miután a szélsőjobboldali osztrák politikus, Heinz-Christian Strache a híressé vált ibizai videón arról beszélt, hogy a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecina vette meg Orbánnak a magyar lapokat.

A Fidesz közleményében ezt írta:

„Kampánylufi az ellenzék által mára összehívott nemzetbiztonsági bizottsági ülés. A szocialisták üzleteltek Pecinával, amikor eladták neki saját lapjukban, a Népszabadságban lévő üzletrészüket 1,5 milliárd forintért. Ha az ellenzék vizsgálgatni akar valamit, akkor ez legyen az! A kormánypárti képviselők nem asszisztálnak az ellenzék mai kampányeseményéhez.”

Arról, hogy hogyan zajlott valójában a Népszabadság eladása, és Pecina mennyiben volt inkább a Fidesz strómanja, csütörtökön részletesen is írtunk.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt