A Fidesz szerint az ellenzék csak kampányolni akar a Strache-videó miatt összehívott nemzetbiztonsági bizottságban

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Közleményt adott ki a magyar kormánypárt, melyben bejelentették, hogy nem vesznek részt a nemzetbiztonsági bizottság pénteki ülésén, melyet ellenzéki képviselők hívtak össze, miután a szélsőjobboldali osztrák politikus, Heinz-Christian Strache a híressé vált ibizai videón arról beszélt, hogy a Népszabadságot bezáró Heinrich Pecina vette meg Orbánnak a magyar lapokat. 

A Fidesz közleményében ezt írta: 

„Kampánylufi az ellenzék által mára összehívott nemzetbiztonsági bizottsági ülés. A szocialisták üzleteltek Pecinával, amikor eladták neki saját lapjukban, a Népszabadságban lévő üzletrészüket 1,5 milliárd forintért. Ha az ellenzék vizsgálgatni akar valamit, akkor ez legyen az! A kormánypárti képviselők nem asszisztálnak az ellenzék mai kampányeseményéhez.”

Arról, hogy hogyan zajlott valójában a Népszabadság eladása, és Pecina mennyiben volt inkább a Fidesz strómanja, csütörtökön részletesen is írtunk

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.