Tállai Andrást nem olyan fából faragták, hogy bármi eltérítse attól, hogy gyerekeket használjon a kampányában

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A kampányfotók Paganinije, Tállai András kizökkenthetetlen. Mondhat bárki bármit, akár legyen az mindenféle törvényre vagy a gyerekek jogaira hivatkozó ombusdman a messzi fővárosból, hogy ne használjanak politikusok kampánycélra gyerekeket, Tállai Andrásról leperegenek a derpegések. 

A nagy munkabírású államtitkár előbb Tiszatarjánból posztolt, ahol átadott egy uniós pénzből felújított óvodát.

Fotó: Tállai András/Facebook

Aztán 24 óra sem telt el, máris újabb óvodából jelentkezett be. Itt nem volt átadnivaló, de ez nem akadály, Tállai a sajóhídvégi óvoda 40. születésnapjának ünnepségére toppant be, mindenki nagy örömére.

Fotó: Tállai András/Facebook

De Tállai Andrásnál is nagyobb rekordot döntött fideszes kollégája, Herczeg Tamás. Egy napon belül járt két óvodában az utolsó pillanatban. 

Először Kétegyházán tekintette meg a gyerekeket. 

Fotó: Herczeg Tamás/Facebook

Aztán Békéscsabán kínálták meg süteménnyel a látogatásért hálás gyerekek. 

Fotó: Herczeg Tamás/Facebook

Nem ártana a hétvégén is kinyitni az óvodákat, hátha nem jutott el minden fideszes politikus pénteken még a kampányfinisben valamelyik intézményben.

Vécsey Lászlónak szerencsére még összejött, a felújított isaszegi Bóbita óvodában adtak vidám kis ünnepi műsort a gyerekek az első sorban ülő vendégeknek. 

Fotó: Vécsey László/Facebook

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.