41 MSZP-s hirdetőtáblával a kisbuszban kaptak el rongáló fideszes aktivistákat

A tettenérés pillanataFotó: MSZP-Győr

Az Index szerint akár büntetőeljárás is indulhat öt győri fideszes aktivista ellen, akiket tetten értek a helyi MSZP-sek, amint az általuk frissen kitett hirdetőtábláikat tépkedik le, és szállítják el Fidesz-logós kisbuszukkal. A vád: lopás és rongálás.

A helyi MSZP-t vezető Pollreisz Balázs egy Facebook-videóban mondta el, hogy szombatra virradó éjjel sikerült nyakon csípniük a fideszeseket, akik hetek óta, gyakorlatilag a kampány teljes ideje alatt eltávolították, és lerabolták az MSZP-s plakátokat. 

Gyakorlatilag egy öt fős Fidesz-kommandó járta a környéket, és ahol épp kikerült egy MSZP-s tábla, már takarították is be. Ha felragasztott hirdetéssel találkoztak, azonnal tépték le őket. 

Végül egy állampolgári bejelentés nyomán sikerült ráakadni a tettes járműre. Balhé támadt, az MSZP-sek rendőrt hívtak, a rendőr kinyittatta a furgont, és 

előkerült a csomagtérből több tucat plakát, továbbá 41 nagy méretű műanyag MSZP-P-s hirdetőtábla is. 

Fotó: MSZP-Győr

Pollreisz feljelentést tett a helyszínen, ahol egyébként fideszesek megvallották neki, hogy 

„felsőbb utasításra tépkedték az ellenzéki hirdetéseket”, 

ami alapján az MSZP a helyi elnök, Borkai Zsolt polgármester felelősségre vonását sürgeti. (Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.