Van egy magyar falu, ahol a közlekedési tábla is fake news

ÉLET
2019 május 25., 18:29
comments 108

Vicces képet lőtt ma Haszán riporter egy átlátszóan hazudó feliratról, ki is posztoltam:

Egyben megkértem az olvasókat, hogy aki hasonlóan átlátszó, ráadásul írásba is adott hazugságot lát, fotózza le és küldje el nekem. Bevallom, én sem hittem volna, hogy ilyen mesteri füllentéseket lepleztek le pár óra alatt! Több jó találatot küldtetek, de kettő messze kiemelkedett ezek közül.

Nehéz eldönteni, melyik volt a legszemenszedettebb, de végül arra a falura szavaztam, ahol Róza járt és ahol érthető módon nem tudta megállni, hogy ne lőjön egy fotót:

Tibor az alábbi szöveggel küldte el ezt a fergeteges, ugyanakkor eléggé gyomorforgató hazugságot:

"Legalábbis remélem, hogy hazugság..."

Ha meglátod, te is reménykedni fogsz, a cucc bőven jó volt a második helyre:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.