Van egy magyar falu, ahol a közlekedési tábla is fake news

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vicces képet lőtt ma Haszán riporter egy átlátszóan hazudó feliratról, ki is posztoltam:

Egyben megkértem az olvasókat, hogy aki hasonlóan átlátszó, ráadásul írásba is adott hazugságot lát, fotózza le és küldje el nekem. Bevallom, én sem hittem volna, hogy ilyen mesteri füllentéseket lepleztek le pár óra alatt! Több jó találatot küldtetek, de kettő messze kiemelkedett ezek közül.

Nehéz eldönteni, melyik volt a legszemenszedettebb, de végül arra a falura szavaztam, ahol Róza járt és ahol érthető módon nem tudta megállni, hogy ne lőjön egy fotót:

Tibor az alábbi szöveggel küldte el ezt a fergeteges, ugyanakkor eléggé gyomorforgató hazugságot:

"Legalábbis remélem, hogy hazugság..."

Ha meglátod, te is reménykedni fogsz, a cucc bőven jó volt a második helyre:

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.