A Néppárté lehet a legnagyobb frakció

A 2019-es választás után is az Európai Néppárté (EPP) lehet a legnagyobb frakció az Európai Parlamentben. Az Európai Parlament saját projekciója szerint az EPP (amibe még a Fidesz mandátumait is beleszámolják) 173, a szociáldemokraták (S&D) 147 mandátumot szerezhetett.

A választás egyik nagy nyertese a liberális frakció (ALDE), ez a román és a francia liberálisok előretörésének köszönhetően 102 mandátumot szerezhetett.

Az euroszkeptikus frakciók közül az EP saját projekciója szerint az ECR lesz a legnagyobb 58 képviselővel, megelőzve Matteo Salvini ENF-ét (57) és az EFDD-t (56). A Zöldek 71, a szélsőbaloldal 42 fős frakcióra számíthat.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.