Lovak, kutyák, gyógyszerek társaságában szavaznak a kunsági tanyavilágban élők

Dübörög az EP-választás, a biztosok egy része pedig mozgóurnával járják az országot, hogy azok is szavazhassanak, akik nem vagy csak nehezen tudnak eljutni a legközelebbi szavazóhelyiségig. Három kép a kunsági tanyavilágból:

Ádámné Csordás Judit és Varga Béláné, a szavazatszámláló bizottság tagjai, valamint Deák Béla, a bizottság delegált tagja mozgóurnát visz Mátyus Antal szentkirályi tanyájáraFotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA
Mátyus Antal integet a szavazatszámláló bizottság autóval távozó tagjainak, miután mozgóurnába adta le szavazatát szentkirályi tanyájánFotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA
Deák Béla mozgóurnába adja le szavazatát szentkirályi tanyájánFotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.