Lovak, kutyák, gyógyszerek társaságában szavaznak a kunsági tanyavilágban élők

POLITIKA
2019 május 26., 14:04
comments 15

Dübörög az EP-választás, a biztosok egy része pedig mozgóurnával járják az országot, hogy azok is szavazhassanak, akik nem vagy csak nehezen tudnak eljutni a legközelebbi szavazóhelyiségig. Három kép a kunsági tanyavilágból:

photo_camera Ádámné Csordás Judit és Varga Béláné, a szavazatszámláló bizottság tagjai, valamint Deák Béla, a bizottság delegált tagja mozgóurnát visz Mátyus Antal szentkirályi tanyájára Fotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA
photo_camera Mátyus Antal integet a szavazatszámláló bizottság autóval távozó tagjainak, miután mozgóurnába adta le szavazatát szentkirályi tanyáján Fotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA
photo_camera Deák Béla mozgóurnába adja le szavazatát szentkirályi tanyáján Fotó: Ujvári Sándor/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.