Nem szakadt meg a nagy sorozat, idén sem marad tarka magyar szoknya nélkül a világ

Van annál is régebbi tradíció a magyarországi választásokon, minthogy a végén úgyis a Fidesz nyer. A fotó, ami elmaradhatatlan kelléke a hazai voksolásnak. Rajongóként várja az ember, elkészült idén is. 

Nők bujáki népviseletben a Glatz Oszkár Művelődési Központban kialakított szavazófülkéiben az EP-választáson 2019. május 26-án. Fotó: Komka Péter/MTI/MTVA

Ezzel ki is egészíteném a korábbi sorozatot, ami a darabjai ezek voltak:

2004, népszavazás a kettős állampolgárságról:

Veresegyház, 2004Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

2006, országgyűlési választás

Veresegyház, 2006Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

2009, EP-választás

Veresegyház, 2009Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

2010, országgyűlési választás

Veresegyház, 2010Fotó: ATTILA KISBENEDEK/AFP

2014, országgyűlési választás

Veresegyház, 2014

2018, országgyűlési választás

Veresegyház, 2018Fotó: Arpad Kurucz/Anadolu Agency

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.