Nem tudott betörni a templomba, ezért inkább betört a kocsmába

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra szombat reggel tettek bejelentést, miszerint az egyik rimóci presszó ablakát betörték és a vendéglátóhelyet feldúlták. A rendőrök rövid időn belül beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 36 éves mátraszőlősi lakost.

A férfi hajnali órákban egy kővel betörte a presszó ablakát, majd bement és onnan bankkártyát, váltópénzt, mobiltelefont, édességet és különböző szeszes italokat lopott el.

A presszó Forrás: Police.hu

Úgy tűnik azonban, hogy a kocsma csak a B-terv volt, a férfi azt megelőzően a rimóci katolikus templom épületébe is megpróbált behatolni, a templom egyik drótozott ablaküvegét akarta betörni, de ez nem sikerült neki, ezért távozott a helyszínről. Ezután vette az irányt a presszó felé.

A lábnyom Forrás: Police.hu

A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. A rendőrök a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállított férfit lopás bűntett és lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették, a napokban előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.(Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.