Salvini szélsőjobboldali pártja fog nyerni Olaszországban

Úgy néz ki, a szavazatok 27-30 százalékát kapja a korábban a dél-olaszok, ma már a bevándorlók elleni gyűlöletre építő Liga (korábban Északi Liga) a mai EP-választáson. Meglepetésre a második helyen a szavazatok 22,5-24,5 százalékával a Demokrata Párt (PD) áll, nem sokkal, de megelőzve ezzel a Ligával koalícióban kormányzó Öt Csillagot (M5S), az ő eredményüket 20-23 százalékra becsülik. Berlusconi pártja, a Forza Italia 9-11 százalékon, a Giorgia Meloni vezette Olaszország Fivérei (Fratelli d'Italia) 5-6 százalékon áll.

 


A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.